2008. augusztus 05.

Redőny Centrum - Az árnyékolástechnika középpontja

Redőny. Amivel MI igazán foglalkozunk!

Az általunk feltüntetett árak semmiféle rejtett költséget nem tartalmaznak. A mi áraink tartalmazzák redőny működéséhez szükséges elengedhetetlen kiegészítőket is!

(redőny gurtni, redőnytok, gurtni begyűjtő automata, redőnyszerelés, erkélyek és ablakok melletti redőny tokok magasságának egyesítést stb.. ) Átlagos redőny munkák esetében az árak tartalmazzák a kiszállítás díját és a felmérés díjmentes.

 


Az épületek ablakai azok a felületek amik igazán melegítik a helységet. Ez ellen redőny felszerelésével védekezhetünk. A gondos szereléssel hosszú élettartamú, megbízhatóan működő megoldás.

Leengedve teljes sötétséget, a könnyű szerkezet egyszerű mozgatást biztosít.

Hazánkban a redőny a legelterjedtebb árnyékoló. Alkalmazási területei alkalmassá teszi hő-, hangszigetelés, és betörés elleni védelemre. A jól megválasztott redőny esztétikailag a ház dísze lehet, mely nyáron árnyékol, télen megőrzi a ház melegét.

Fajtái:
- műanyag redőny,
- új típusú műanyag redőny
- alumínium redőny,
- kombi szúnyoghálós redőny,
- félkör tokos alumínium redőny,
- faredőny,
- vakolható tokos redőny,
- AK-P redőny,
- SKS redőny,
- belső tokos redőny.

A redőny kezelhetősége egyszerű, ami az elterjedésében nagy szerepet játszott. A redőny szerelését sokan motorizáltan részesítik előnyben, mely további kényelmi és hasznos funkciókkal kibővítve (szél érzékelő, fény érzékelő), még kényelmesebbé teszi a redőny használatát. Színválasztéka nagy, bármely RAL színben rendelhető, ami harmonizál otthonunk színeivel.

Utolsó frissítés ( 2015. január 21. )
 
Hírlevél


HTML formátum?